Over ons

Wie zijn we?

Stroom is een gespecialiseerd rekruteringskantoor met meer dan 40 sterke consultants, werkend vanuit 4 kantoren in België en Nederland. Onze professionals combineren ervaring uit de Supply Chain, Manufacturing, Engineering of Procurement business met recruitment kennis en/of studies bedrijfspsychologie. Ons doel is een antwoord te vinden op alle rekruteringsvraagstukken die zich bij onze klanten stellen, zowel voor permanente rekruteringen als voor interim management projecten.

Diensten

Wat we doen

Supply Chain & Logistics

Onze consultants hebben 35 jaar gecombineerde ervaring in dit brede domein, zowel als recruiters en business professionals. We geloven steevast dat we de beste headhunters in huis hebben om een antwoord te geven op elke recruitment vraag binnen het thema van Supply Chain & Logistics, zowel op vaste als op interim management basis.

Production & Manufacturing

Onze consultants hebben 35 jaar gecombineerde ervaring in dit brede domein, zowel als recruiters en business professionals. We geloven steevast dat we de beste headhunters in huis hebben om een antwoord te geven op elke recruitment vraag binnen het thema van Supply Chain & Logistics, zowel op vaste als op interim management basis.

Ons Engineering Team werkt onder de naam Strooming – een woordspeling op de termen “Stroom” en “Ingenieur”. Met meer dan 15 jaar gecombineerde ervaring binnen technische rekrutering, leggen we de focus op specialisten en management profielen in onderhoud, projecten, veiligheid en productie. Dit zowel op permanente als op interim management basis.

Het aankoopproces is cruciaal bij elk bedrijf. Hoewel men vroeger naar aankoop keek als de afdeling die het geld uitgaf, beziet men dit vandaag als de plaats waar geld kan bespaard worden. Een sterke aankoper bepaalt mee het verschil tussen winst en verlies van elke onderneming. Stroom biedt haar klanten de beste aankopers zowel op permanente als op tijdelijke basis om de beste prijs en/of productzekerheid te garanderen.

Over

Waarom Stroom?

Permanente werving & selectie

Ons Proces

Goed functionerende Supply Chain, Manufacturing, Engineering en Procurement afdelingen zijn essentieel voor elk bedrijf. Ondernemingen beseffen dat een efficiënte operationele keten invloed heeft op hun winstgevendheid. De juiste Supply Chain, Engineering of Procurement professionals vinden is dus cruciaal. Stroom wil zijn klanten helpen via de inzet van volgende 3 middelen:

Tool 1

Netwerk

Dag in, dag uit investeren we in ons kandidaten netwerk. We leren op continue basis nieuwe manager of specialisten kennen die voor onze klanten van grote toegevoegde waarde kunnen zijn. We willen een hechte relatie opbouwen met onze kandidaten zodat we hen kunnen begeleiden naar de juiste volgende stap in hun carrière.

Tool 2

Direct Search

We willen maatwerk en diepgang leveren voor onze klanten en kandidaten. Op basis van de gezochte specificaties contacteren we de best passende kandidaten uit de markt via direct search of headhunting.

Tool 3

Advertenties

Actief zoekende kandidaten vinden de weg naar Stroom via advertenties op onze website, job boards, social media en vakliteratuur.

Interim Management

Onze sterktes

Focus op Supply Chain, Engineering & Procurement

Actief netwerk van +2500 freelancers

KMO’s en multinationals

Sleutel-op-de-deur oplossingen voor zowel KMO’s als multinationals

Groot netwerk

Actief over heel België en Nederland

Kwaliteit

NetwerkConsultants met +10 jaar ervaring

Snelheid

Shortlist op 48 uur

Onze overtuiging

Wat we bieden

Expertise

Supply Chain, Manufacturing, Engineering & Procurement

Onze consultants hebben 50 jaar gecombineerde ervaring in dit brede domein, zowel als recruiters als business professionals. We geloven dat we op elke recruitment vraag een passend antwoord kunnen geven.

Visie

Relaties bouwen

Werken met Stroom dient een positieve, warme, eerlijke belevenis te zijn: we willen doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, zodat we een duurzame partner voor al uw supply chain, manufacturing, engineering en procurement recruitment vraagstukken kunnen zijn. Kandidaten en klanten waarderen ons omwille van de persoonlijke manier van werken, de menselijke aanpak. We willen dat professionals en bedrijven dankzij ons een weloverwogen keuze voor elkaar kunnen maken.

Waarden

Resultaatgedreven

We nemen de tijd om te luisteren, te onderzoeken, te interviewen en zorgvuldig te selecteren. Maar het belangrijkste is dat we uiteindelijk de juiste resultaten bereiken, zowel voor onze klanten als voor onze kandidaten.

Video afspelen

Ontdek snel al onze vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, een frisse start of wil je simpelweg een stap vooruit zetten in je carrière?