Strooming is op zoek naar een Commissioning Engineer

Over de klant

Dit bedrijf is een toonaangevende speler in geautomatiseerde logistiek en richt zich op innovatieve oplossingen voor interne goederenstromen. Hun focus op duurzaamheid verbetert niet alleen de operationele kosten, maar ook de werkomstandigheden voor medewerkers. Met een grote groei in intralogistieke automatisering is er veel vraag naar hun diensten, en dankzij de technologische revolutie blijven ze voortdurend nieuwe installaties op de markt brengen. Ze hebben wereldwijd klanten uit diverse sectoren. De vraag naar hun product blijft stijgen en daarom zoeken we een Commissioning Engineer om nieuwe projecten op te nemen.

Job inhoud

Als Commissioning Engineer speel je een belangrijke rol in de succesvolle uitvoering van intralogistieke automatiseringsprojecten voor klanten. Je werkt nauw samen met de projectmanager en het team, en met jouw focus op veilig werken en klanttevredenheid ben je een belangrijke vertegenwoordiger van het bedrijf.

Je verantwoordelijkheden zijn essentieel: je test Automated Guided Vehicles (AGV’s), implementeert on-board software en stuurt de voertuigen aan op het gebied van navigatie, rijden en heffen. Vanaf de implementatie op locatie tot het testen, valideren, trainen en documenteren, ben jij betrokken bij het hele proces.

Je installeert, test en start geautomatiseerde voertuigen op, configureert systeemcomponenten en voert veiligheidstesten uit. Je begeleidt functionele en prestatietesten, ontwerpt rijroutes en ontwikkelt materiaalstromen. Ook geef je veiligheidstrainingen en instructies aan eindgebruikers, en rapporteer je regelmatig de voortgang aan de projectmanager—jouw bijdrage is cruciaal voor het succes van elk project.

Job vereisten

We zoeken een enthousiaste Commissioning Engineer met een sterke achtergrond in elektromechanica, mechatronica of robotica. Je hebt ervaring met AutoCAD, en idealiter al gewerkt met logistieke automatiseringsinstallaties.

Sociale vaardigheden zijn essentieel, aangezien je het gezicht van het bedrijf bent en gewend moet zijn om met klanten te communiceren. Nederlands en Engels zijn een must, terwijl kennis van het Frans een mooie plus is.

Kortom, we zoeken iemand die technisch onderlegd is en tegelijkertijd goed kan samenwerken en communiceren!

Wat we bieden

Bij dit snelgroeiende bedrijf krijg je de kans om terecht te komen in een internationaal team dat wereldwijd producten levert. Je zult veel verantwoordelijkheid krijgen en de mogelijkheid hebben om veel bij te leren over de snel veranderende markt en innovatieve technologieën. Je werkt zowel op kantoor in België of Nederland, bij klanten op locatie, als vanuit huis, wat een ideale balans biedt.

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team, waar samenwerking en ontwikkeling centraal staan.Het bedrijf zorgt ervoor dat de sfeer goed blijft door regelmatig leuke evenementen en activiteiten te organiseren. Bovendien krijg je 20 wettelijke verlofdagen, aangevuld met 14,5 ADV-dagen, wat zorgt voor een goede werk-privébalans. Een mooi salarispakket is een garantie bij deze grote speler, inclusief een bedrijfswagen.

 

Interesse?

Stuur je cv naar phaedra.muys@stroomrecruitment.com of bel +32 471 08 63 86.

Commissioning Engineer

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.