Strooming is op zoek naar een Process Engineer

Over de klant

Strooming is momenteel op zoek naar een Process Engineer voor een vooraanstaande speler in duurzame chemie binnen de brandveiligheidsindustrie. Dit innovatieve Belgische bedrijf breidt zich snel uit, met activiteiten in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, enzovoort. Recentelijk hebben ze hun invloed verder vergroot door de overname van een Duitse onderneming, wat hun marktpositie versterkt. Daarnaast staat het bedrijf op het punt zijn productiecapaciteit uit te breiden, wat vraagt om extra versterking binnen het team.

Job inhoud

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren en beoordelen van bestaande bedrijfsprocessen en werkstromen. Je ontwerpt, implementeert en test nieuwe procedures om de efficiëntie en productiviteit van het productieproces te optimaliseren. Je focus ligt op procesoptimalisatie, kostenbesparing en het verhogen van de winstgevendheid. Daarnaast los je problemen op in bestaande methoden en zorg je ervoor dat productieprocessen voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van rapporten over productieprestaties, op basis van productiesnelheden en procesparameters, behoort eveneens tot je takenpakket.

Bovendien zal je een belangrijke rol spelen in de aankomende uitbreiding van de productiecapaciteit. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe productielijn, waarbij je ervoor zorgt dat deze efficiënt en veilig operationeel wordt. Dit biedt je de kans om actief bij te dragen aan de groei van het bedrijf en de verdere ontwikkeling van innovatieve processen.

Job vereisten

Je hebt een masterdiploma in engineering, chemie of een gerelateerd vakgebied, aangevuld met ervaring in productieprocessen. Je communiceert vlot in zowel Nederlands als Engels en bent sterk in organiseren. Zelfstandig werken gaat je goed af, en je houdt ervan structuur aan te brengen en uitdagingen aan te pakken.

Wat we bieden

Je komt terecht in een KMO met een hands-on mentaliteit en een grote betrokkenheid voor hun werknemers. Dit familiebedrijf heeft oog voor sterke groei en biedt je de kans om dagelijks bij te dragen aan hun succes. Je werkt in splinternieuwe kantoorfaciliteiten en geniet van een competitief salarispakket met diverse extralegale voordelen. Daarnaast krijg je de kans om je te ontfermen over de nieuwe productielijnen en zo mee te bouwen aan de groei van dit bedrijf.

Interesse?

Stuur je cv naar phaedra.muys@stroomrecruitment.com, of contacteer via +32 471 08 63 86.

 

Process Engineer

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.