Strooming is op zoek naar een HSE & Facility Manager

Over de klant

Opgericht in de jaren ’70 en nog steeds in handen van dezelfde familie. Onze klant is een échte Belgische KMO dat gespecialiseerd is in de productie van duurzame en ecologische plafonds. Zij situeren zich op de B2B markt en doen projecten binnen grootschalige tertiaire gebouwen.

Begonnen in België en door de jaren heen gegroeid richting Nederland, Frankrijk en Luxemburg. In België zijn ze marktleider in hun segment en de ambitie is om dit door te trekken naar de andere landen.

Veiligheid, preventie en milieu zijn belangrijke elementen in de organisatie en in dit kader ondersteunen we hen in de zoektocht naar een HSE & Facility Manager.

Job inhoud

De positie is drieledig en gebaseerd op 3 pijlers: preventie/veiligheid, milieu en gebouwbeheer.

Het luik preventie en veiligheid is een combinatie van het strategische en operationele. Je gaat verantwoordelijk zijn voor het verder uitwerken en implementeren van het preventie- en veiligheidsbeleid op korte en lange termijn. Dit zal voor de productieomgeving en de werven zijn. Daarnaast ben je operationeel actief om de medewerkers te sensibiliseren en coachen. Je wordt in dit verhaal administratief ondersteund door een preventieadviseur niveau 3.

Door de aard van het product, wat zeer ecologisch is, maakt het milieubeleid een essentieel onderdeel uit van het takenpakket. De projecten staan in functie van verdere ontwikkeling binnen duurzaamheid.

Het derde luik zal het technisch beheer zijn van de gebouwen. Daar zal je verantwoordelijk zijn voor het coördineren van de onderhoudsmedewerkers zodat de gebouwen optimaal onderhouden worden.

Job vereisten

  • Je beschikt over een diploma preventieadviseur niveau 2 en milieucoördinator niveau B.
  • Ervaring in een productieomgeving of de bouwsector.
  • De werven zijn landelijk verspreid, dus we verwachten dat je kennis hebt van de Franse taal.

Wat we bieden

  • Bruto maandloon van maximum 5000 euro**
  • Maaltijdcheques van 6.80 euro per gewerkte dag
  • Forfaitaire onkostenvergoeding
  • Hospitalisatieverzekering
  • Bedrijfswagen en tankkaart
  • Werktools (laptop en gsm)

**Het maximale bruto maandsalaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

HSE & Facility Manager

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.