Stroom is op zoek naar een Senior Supervisor

Over de klant

Onze opdrachtgever actief over heel Europa levert vanuit de regionale hub haar zendingen voor zowel bedrijven als particulieren. Als wereldspeler vervoert het dagelijks zowel pakketten als pallets gecombineerd in één service. Om hun koppositie te behouden ligt de focus sterk op de continue innovatie en verbetering van de diensten. Hiervoor investeren ze volop in de uitbreiding van hun gamma aan distributieoplossingen en zetten hierbij sterk in op alternatieve transportmiddelen. Kortom, een logistieke partner die meedenkt met de klant.

Vandaag zoeken we een gelijkgestemde supervisor die meedenkt met de organisatie en zoekt naar continue verbeteringen voor de werking van de site.

Job inhoud

Om het team te versterken zijn we op zoek naar een ervaren supervisor plus met een passie voor de logistieke sector en last-mile delivery. Als senior supervisor beheer je de dagelijkse organisatie en volg je er operationele werkprocessen van dichtbij op. Je bent zo verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit, productiviteit en planning. Je stuurt hierbij jouw team van chauffeurs aan en werkt hierbij samen met jouw collega supervisors. Naast het aansturen van jouw team en collega’s ligt jouw focus sterk op de continuous improvement en veiligheid binnen de regionale hub. Je voert onder meer het overleg met de syndicale partners en bewaart een goede verstandhouding met hen.

Job vereisten

We zoeken een ambitieuze persoon met een positieve drive:

  • Iemand die oplossingsgericht is en vlot de continue verbeteringen implementeert voor de werking van de hub. Iemand die de nieuwe projecten ondersteunt en nieuwe procedures implementeert. Iemand die het overzicht bewaart over het terminalplan en de activiteiten zodat de vastgestelde doelstellingen worden behaald. Kortom, iemand die tot de beoogde resultaten komt.
  • Een persoon die verantwoordelijkheid neemt over zijn team en waakt over de veiligheid en die de dossiers en procedures inzake veiligheid perfect opvolgt en deze overdraagt op zijn medewerkers in geval van onregelmatigheden. Iemand die zowel de externe als interne audits opvolgt en waarvan de voorbereiding gebeurt samen met het team support.
  • Iemand met ervaring als leidinggevende. Een people manager met sterke communicatie- en leiderschapskwaliteiten. Een echte primus inter pares die naast zijn team ook zijn collega supervisors mee op sleeptouw neemt. Iemand met maturiteit en verantwoordelijkheid dus.

Wat we bieden

Je komt terecht in een omgeving waar je volop de ruimte krijgt om jouw inzicht over te brengen en mee het verschil te maken.

Bovendien krijg je er een mooi salarispakket bij inclusief alle extralegale voordelen.

Interesse om hier over te spreken? Graag ontvang ik jouw CV op roel.merckx@stroomrecruitment.com

Bij vragen kan je me contacteren op 04 95 10 12 52.

Senior Supervisor

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.