Stroom is op zoek naar een Buyer

Over de klant

Als deel van een internationale groep, maar met 100% Belgische trots weet onze klant zich als productiebedrijf binnen de snijtechnologie voor de industriële voedingssector te onderscheiden van anderen op de markt.

Binnen de groep heerst er een fijne sfeer en is het engagement langs beide kanten groot. Collega’s werken er graag en door de mensgerichte aanpak en investering maakt de organisatie het haar werknemers mogelijk om te blijven groeien in eigen kennen en kunnen.

Samen met hen mogen we op zoek naar een Buyer om de groep te vervoegen.

Job inhoud

De perfecte fit voor deze positie is iemand die ervan houdt om wel wat verantwoordelijkheid op te nemen en die thuis is in het meer tactische aankoopverhaal. Je richt je voornamelijk op de nodige grondstoffen, machine en verbruiksgoederen voor de productie.

Taken bestaan onder andere uit nauw leverancierscontact, het mee opvolgen van leveringen en de kwaliteit ervan, de voorraad mee beheren én op punt houden, alsook een juiste opvolging van de bijkomende gegevens. Ook kan jij je stempel drukken bij onderhandelingen, daar je deels mee mag negotiëren over de contracten vanuit de waarden en normen van het bedrijf.

Rapporteren binnen deze rol gebeurt rechtstreeks aan de Procurement Manager.

Job vereisten

  • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma en hebt een eerste werkervaring opgedaan binnen een soortgelijke richting.
  • Technische ervaring is geen must, maar enige affiniteit met een technische productieomgeving wordt er natuurlijk wel verwacht.
  • Je houdt van warm contact en bent communicatief genoeg om sterke partnerships aan te gaan.
  • Werken in teamverband met de verschillende stakeholders houdt je scherp.
  • Je maakt graag deel uit van een groep waarin jouw inzet en initiatief geapprecieerd wordt.

Wat we bieden

We spreken hier van een mooie functie waar er ruimte is om te blijven bijleren. Dit binnen een financieel sterk en gezond bedrijf met trotse werknemers waar ook jij een belangrijke rol in te vullen hebt.

Daarnaast mag je zeker zijn van een brutosalaris dat in lijn ligt met jouw ervaring, andere extralegale voordelen en zelfs de mogelijkheid tot een bedrijfswagen.

 

Heeft dit alvast jouw interesse gewekt?
Laat het me weten en ik vertel je er graag meer over.

Buyer

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.