Het bedrijf is een Belgisch familiebedrijf met jaren ervaring in de productie van voedsel. Sinds 2010 is het gevestigd in Turnhout, waar een hypermoderne productiesite met geavanceerde productielijnen operationeel is. De focus ligt op vakmanschap, gecombineerd met een ambachtelijke productiemethode op grote schaal. Het verhaal van dit bedrijf is ontstaan uit een passie voor kwaliteit, die nog steeds de belangrijkste drijfveer vormt. Ze schrikken niet terug voor grote volumes, garanderen nauwkeurige leveringen en zorgen ervoor dat de meesterhand altijd de ‘finishing touch’ toevoegt om een onweerstaanbare kwaliteit te waarborgen.
Ter ondersteuning van de groei en toekomstige ambities zoeken we een enthousiaste Quality Supervisor in Turnhout.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de wetgeving, IFS, ISO14001 en de bedrijfsnormen. Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor zowel collega’s als externe partners.
Je bereidt kwaliteitsaudits voor en begeleidt deze. Daarnaast stimuleer je een actieve voedselveiligheids- en kwaliteitscultuur door alle werknemers op de werkvloer te betrekken. Je houdt relevante wetgeving nauwlettend in de gaten en vertaalt nieuwe eisen naar duidelijke instructies. Je voorziet medewerkers van coaching en opleidingen.
Daarnaast analyseer je klachten en zet je passende corrigerende acties in werking. Kwaliteitsrapportages en managementreviews worden door jou verzorgd, waarbij je actieplannen en resultaten koppelt aan de bedrijfsdoelstellingen. In deze functie rapporteer je direct aan de directie.
Je competenties
Je komt terecht in een stabiele en ambitieuze organisatie binnen de essentiële voedingssector, die zich richt op kwaliteit en duurzaamheid met een duidelijke toekomstvisie. Je overlegt rechtstreeks met de directie, waardoor je met jouw initiatief direct invloed kunt uitoefenen op de groei van het bedrijf.
In deze functie maak je deel uit van een hechte, familiale bedrijfscultuur waarin open en directe communicatie en teamspirit centraal staan. Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen worden aangemoedigd, met ondersteuning van externe consultants wanneer nodig.
Naast jouw rol in kwaliteit krijg je ook de mogelijkheid om bij te dragen aan veiligheid, preventie of andere projecten binnen het bedrijf. Bovendien kun je regelmatig genieten van culinaire innovaties in de keuken.
Je ontvangt een competitief salaris, aangevuld met diverse extralegale voordelen, waaronder:
In deze rol krijg je de kans om écht impact te maken!