Stroom is op zoek naar een Logistiek Manager, regio Kempen

Over de klant

Onze klant is een gevestigde waarde binnen de bouwsector, hoofdkantoor in de Kempen en verschillende vestigingen verspreid over het hele land. Ze bieden slimme oplossingen voor hun klanten, waardoor hun klantenportefeuille blijft groeien en er concrete plannen zijn om nog meer vestigingen te openen, zowel in binnen- als buitenland. Hier bouw je letterlijk mee aan de toekomst!

Job inhoud

Als Logistiek Manager krijg je de kans om écht impact te hebben in een sleutelrol binnen het managementteam.

Jij bent de architect van een slimme, efficiënte en toekomstgerichte supply chain die naadloos aansluit bij de groeiambities van de organisatie. Optimalisatie is jouw tweede natuur: je stroomlijnt het voorraadbeheer, implementeert innovatieve strategieën en creëert de perfecte balans tussen beschikbaarheid en kostenefficiëntie.

In deze rol werk je nauw samen met de vestigingen en bouw je sterke, duurzame relaties op met externe leveranciers en partners. Je focus ligt niet alleen op het strategische luik, maar ook op de dagelijkse operationele uitdagingen. Je staat dicht bij de vloer en stuurt processen bij waar nodig. Dit is jouw kans om echt het verschil te kunnen maken in een bedrijf dat volop in beweging is. Samen met de eigenaars geef je richting aan de verdere groei, waarbij jouw inbreng zichtbaar zal zijn, kortom een rol met impact!

Job vereisten

  • Een brede ervaring binnen supply chain management is een must.
  • Je hebt scherpe problem-solving skills en durft zaken aanpakken.  Je bent communicatief sterk en krijgt mensen goed mee in een verhaal.
  • Affiniteit binnen de bouwsector is mooi meegenomen, ervaring binnen een gefilialiseerde context een troef.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Duits is een plus.

Wat we bieden

Je komt terecht in een groeiende omgeving waar je mee je stempel kan drukken op de verdere groei van de organisatie. Je werkt nauw samen met de eigenaars en hebt een directe impact op de koers van het bedrijf. Naast een uitdagende rol met veel autonomie en verantwoordelijkheid, zorgen ze voor een heel aantrekkelijk salarispakket.

Dit is je kans om mee te bouwen aan iets groots en deel uit te maken van een groeiverhaal!

 

Interesse? Solliciteer nu!

Evi Schellekens

Senior Business Consultant

Logistiek Manager, regio Kempen

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.