Strooming is op zoek naar een Facility Coördinator

Over de klant

Voor een internationale logistieke speler rond het Waasland zijn we op zoek naar een facility coördinator. Op de site wordt het logistieke beheer gedaan voor retail- en tabaksklanten. Er zijn de afgelopen jaren investeringen gebeurd op vlak van intralogistieke automatisering, wat de omgeving op technisch vlak zeer uitdagend maakt.

Job inhoud

Als facility coördinator zal je verantwoordelijk zijn voor het facilitair beheer van de gebouwen, transportsystemen en rollend materieel. Er zijn een 3-tal vaste techniekers ter plaatse waar je de planning voor opmaakt en ondersteunt. Daarnaast wordt er op regelmatige basis gewerkt met onderaannemers, daar doe je ook het nodige beheer van. Het onderhoud en de herstellingen kunnen zeer uiteenlopend zijn, van een lekkende kraan tot een geautomatiseerd transportsysteem dat in panne is gevallen.

Naast het technische luik sta je in contact met leveranciers, beheer je de budgetten, maak je jaarplannen op voor het preventief onderhoud en denk je mee na over verbeterprojecten.

Vanuit deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Facility Lead die overkoepelend werkt over de verschillende sites in België.

Job vereisten

  • Je bent technisch opgeleid of hebt een opleiding gevolgd binnen facility management.
  • Een eerste ervaring binnen facility is een must en heb je die ervaring opgedaan in een logistieke omgeving, dan is dit zeker een plus.
  • Je bent communicatief sterk voor het coördineren van een team en het presenteren van rapportages.

Wat we bieden

  • Bruto maandloon van maximum 4500 euro**
  • Maaltijdcheques van 7,5 euro per gewerkte dag
  • Forfaitaire onkostenvergoeding van 75 euro per maand
  • Hospitalisatie- en groepsverzekering
  • Werktools (laptop en gsm)

**Het maximale bruto maandsalaris is afhankelijk van ervaring en opleiding.

Facility Coördinator

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.