Stroom is op zoek naar een Assistant Production Manager

Over de klant

Onze klant is een Belgische voedingsproducent met een moderne productiesite regio Zoersel.

Ter ondersteuning van de groei en de toekomstige ambities, zoeken we een enthousiaste Assistent Productie Manager.

Job inhoud

Als Assistent Productie Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Productie Manager/Bedrijfsleider. Naast de opvolging van de dagdagelijkse productie zal jouw focus in het begin liggen op o.a. aankoop van grondstoffen, kwaliteitscoördinatie en ERP-coördinatie. Je fungeert tevens als back-up voor de productieplanning. Na een inwerkperiode zal ook jij het eerste aanspreekpunt worden op de vloer en krijg je de mogelijkheid om je takenpakket verder uit te breiden afhankelijk van de interesses en ervaringen. Kwaliteitscontrole is binnen een voedingsomgeving zeer belangrijk. Als IFS gecertificeerd bedrijf is kwaliteitservaring een must.

Job vereisten

  • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een productieomgeving. Idealiter in een KMO-context en in de voedingsindustrie;
  • Sterk communicatief, drive, analytisch vermogen;
  • Je hebt affiniteit met het aansturen van mensen;
  • Ervaring met IFS en HACCP-regels in een productieomgeving is een must!

Wat we bieden

Je komt terecht in een moderne productieomgeving met een drive voor optimalisatie en groei. Je werkt nauw samen met de zaakvoerders wat jou een interessante exposure geeft naar de business toe en een zeer steile leercurve. Op termijn komen er zeker nog verantwoordelijkheden bij en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Contacteer ons via julie.philippron@stroomrecruitment.com / +32 498 42 63 77.

Assistant Production Manager

Solliciteer nu

One file only. 256 MB limit. Allowed types: pdf, doc, docx.
Door je gegevens in te vullen en dit formulier in te dienen, geef je ons toestemming om de verstrekte informatie te gebruiken om je terug te contacteren. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet worden gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Lees meer in onze privacy statement.